Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Ο καθιερωμένος αγιασμός του Α.Π.Σ. Φλώρινας SHOGUN


Την Κυριακή 20/10/13 ο Α.Π.Σ ΦΛΩΡΙΝΑΣ SHOGUN πραγματοποίησε τον καθιερωμένο    Αγιασμό στο Γυμναστήριο του συλλόγου με την παρουσία αθλητών-τριών και φίλων του συλλόγου.
Η αίθουσα του Α.Π.Σ ΦΛΩΡΙΝΑΣ SHOGUN ήταν κατάμεστη και όπως τόνισε η Πρόεδρος του συλλόγου Κα ΡΑΣΙΤ ΜΥΡΙΑΜ «η εμπιστοσύνη που δείχνεται προς το σύλλογο μας είναι τιμή και χαρά για όλους μας.  Η σωστή καλλιέργεια πνεύματος και σώματος έχουν ως αποτέλεσμα τον σεβασμό ,την πειθαρχεία καθώς και την άριστη φυσική κατάσταση. Σας ευχόμαστε καλή προπονητική περίοδο και να θυμάστε KARATE δεν σημαίνει ξύλο, καβγάς, φασαρια και επίδειξη δύναμης. Το karate είναι μια άσκηση που φτιάχνει άτομα ευκίνητα , δυνατά και προπαντός φτιάχνει ανθρώπους  ενεργητικούς και με εμπιστοσύνη στον εαυτό τους.
Όπως κάθε χρόνο έτσι και για την φετινή χρονιά στα τμήματα του συλλόγου SHOGUN που λειτουργούν όχι μόνο στην πόλη της Φλώρινας αλλά και στα Δ.Δ ΚΛΕΙΝΩΝ – ΑΜΜΟΧΩΡΙΟΥ  - ΙΤΙΑΣ τα παιδιά δεν μαθαίνουν απλά την φιλοσοφία του KARATE DO αλλά και πώς να λειτουργούν σαν υπεύθυνα άτομα στην δύσκολη εποχή την οποία διανύομαι .Στην συνέχεια επακολούθησε η απονομή ΜΑΥΡΩΝ ΖΩΝΩΝ στους επιτυχόντες αθλητές του ΙΟΥΝΙΟΥ 2013.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΩΤΣΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΡΚΟΥ

ΕΛΕΝΗ ΚΑΤΙΔΟΥ

ΑΒΡΑΑΜ ΚΟΣΜΙΔΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΩΤΣΟΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΟΙΚΟΣ   1 ΠΑΙΔΙΚΟ DAN

ΜΥΡΙΑΜ ΡΑΣΙΤ  1 DAN KICK BOXING

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΠΑΖΟΥΚΑΣ 1ο  ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ TAE KWON DO

EK ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΟΥ Α.Π.Σ ΦΛΩΡΙΝΑΣ SHOGUN ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.