Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Ξυλόσομπες αντί πετρελαίου



Έως το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να έχει οριστικοποιηθεί το σχέδιο για την καταβολή του επιδόματος θέρμανσης το οποίο θα είναι αυξημένο φέτος σε σχέση με πέρυσι.
Στόχος του υπουργείου Οικονομικών είναι φέτος το επίδομα να καταβληθεί σε 20% περισσότερους δικαιούχους και αυτό θα επιτευχθεί με τη διεύρυνση των εισοδηματικών και άλλων κριτηρίων που ίσχυσαν πέρυσι.
Το σχέδιο του υπουργείου Οικονομικών αναμένεται να συζητηθεί και με την τρόικα, προκειμένου να ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις.
Εν τω μεταξύ, αποχή από τη διάθεση πετρελαίου θέρμανσης αποφάσισαν η Ομοσπονδία Βενζινοπωλών Ελλάδος (ΟΒΕ) και οι 44 ενώσεις βενζινοπωλών που συμμετέχουν σε αυτήν, λόγω των σοβαρών προβλημάτων που, όπως αναφέρουν, παραμένουν άλυτα λίγες ημέρες πριν την έναρξη (15/10) της διάθεσης του πετρελαίου. Γι αυτό το θέμα ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Βενζινοπωλών Ελλάδας, Άγγελος Τούντας, μίλησε στον Αθήνα 9.84 και στον Κώστα Κορέλη.
Την ίδια ώρα, στις περιοχές όπου ο υδράργυρος βουτάει πολύ κάτω από το μηδέν, προμηθεύονται κουβέρτες για να βγάλουν το χειμώνα. Ο Δήμαρχος Φλώρινας, Γιάννης Βοσκόπουλος, μιλώντας επίσης στον Αθήνα 9.84, τόνισε ότι οι ξυλόσομπες έχουν ήδη ανάψει, καθώς το κρύο είναι τσουχτερό.

www.athina984.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.