Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Η ομιλία του Δημάρχου Φλώρινας στο 4ο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Ξιφασκίας



Στο 4ο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Ξιφασκίας, Ξίφους Ασκήσεως Εφήβων το οποίο πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Φλώρινας στις 19 και 20 Οκτωβρίου 2013, συμμετείχε ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος.

Κατά το χαιρετισμό του στην εκδήλωση είπε:

Δείτε το βίντεο εδώ

«Σας καλωσορίζουμε για μια ακόμη φορά στην πόλη της Φλώρινας που φιλοξενεί το 4ο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Ξιφασκίας, Ξίφους Ασκήσεως Εφήβων.
Είναι μεγάλη τιμή για την πόλη της Φλώρινας, για τον ακριτικό Δήμο μας, να φιλοξενεί τους αυριανούς πρωταθλητές, τους αυριανούς Ολυμπιονίκες, οι οποίοι για δύο μέρες θα λύσουν τις διαφορές τους στις  πίστες, πάντα στο πλαίσιο του «ευ αγωνίζεσθαι».
Μόνο χαρά και υπερηφάνεια μπορεί να νιώσει κανείς βλέποντας νέες και νέους από όλη την Ευρώπη να ασχολούνται με τον αθλητισμό και να παραμένουν μακριά από άσχημες επιρροές, διατηρώντας την υγεία τους και τη ζωντάνιά τους, διατηρώντας τη νιότη τους με τα χαρακτηριστικά της.
Αλλά, ακόμα μεγαλύτερη χαρά και αισιοδοξία νιώθει κανείς βλέποντας το αύριο της πόλης μας, της χώρας μας, το αύριο της Ευρώπης, δυναμικό και αποφασισμένο να πετύχει.
Νιάτα της πατρίδας μας και της Ευρώπης.
Από εσάς οφείλουμε να παραδειγματιζόμαστε, για εσάς οφείλουμε να αγωνιστούμε για να σας προσφέρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Αποτελείτε παράδειγμα συλλογικής δουλειάς, μεθοδικότητας, αισιοδοξίας και ελπίδας.
Ως Δήμος Φλώρινας, έχουμε στηρίξει και αναδείξει με κάθε μέσο τον αθλητισμό στην περιοχή μας και φυσικά και την ξιφασκία. Με τα δύσκολα οικονομικά μας, προσπαθούμε  να βοηθήσουμε όλους τους συλλόγους της περιοχής μας να πραγματοποιήσουν εκδηλώσεις πανελληνίου, πανευρωπαϊκού ακόμα και παγκόσμιου βεληνεκούς στο Δήμο μας. Για το λόγο αυτό, στηρίζουμε για μια ακόμη φορά τον Όμιλο Ξιφασκίας Φλώρινας, να πραγματοποιήσει ακόμα ένα Πανευρωπαϊκό Κύπελλο στη Φλώρινα.
Θα μου επιτρέψετε στο σημείο αυτό να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον αγαπητό φίλο της Φλώρινας και Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας κ. Μανώλη Κατσιαδάκη, που μας εμπιστεύτηκε και πάλι τη διοργάνωση μιας μεγάλης εκδήλωσης.
Ως Δήμαρχος Φλώρινας και εκ μέρους όλων των συμπολιτών μου, σας καλωσορίζω για μια ακόμη φορά στην πόλη μας και εύχομαι να απολαύσουμε τους αγώνες των εφήβων και να ξαναβρεθούμε σύντομα στη φιλόξενη και ζεστή Φλώρινα».





Φλώρινα, 21-10-2013
Δελτίο Τύπου Δήμου Φλώρινας  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.