Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Συμμετοχή της ομάδας δρομέων του ΣΕΟΦ στον 8ο μαραθώνιο "Μέγας Αλέξανδρος"



Με επιτυχία διεξήχθη την Κυριακή 21/04/2013 στη Θεσσαλονίκη  ο 8ος διεθνής μαραθώνιος «Mέγας Αλέξανδρος» και παράλληλα οι αγώνες των 10 και 5 χιλιομέτρων. Οι μεγάλοι νικητές του αγώνα ήταν  για τους άνδρες ο Αιθίοπας Metaferia Teklu Geto  ενώ για τις γυναίκες  η ελληνίδα  Μάγδα Γαζέα.

Η ομάδα δρομέων του Σ.Ε.Ο Φλώρινας - Αθλοκίνηση ήταν παρούσα συμμετέχοντας με  (21) αθλητές σε όλα τα αγωνίσματα.
Στο μαραθώνιο συμμετείχε με τους: Ναλπαντίδου Φωτεινή, Τριανταφύλλου Ανδρέα, Ναλπαντίδη Αναστάσιο, Ζωγράφο Νικόλαο, Ιωαννίδη Χαρίτωνα, Τσούκα Ευάγγελο, Καμπούρη Βασιλική, Ταμπακουδη Δημήτριο και Τσαγκάνη Γεώργιο.
Στο δρόμο των 10 χιλ. συμμετείχε με τους: Ταντση Ασπασια, Βραγκου Ευαγγελια, Βραγκου Αικατερινη, Τζαχρηστου Δημητρα, Τσαλη Θωμα, Σπανο Ιωαννη, Τσικοτανη Σταυρο και  Μανδραλη Χρηστο.
Στο δρόμο των 5 χιλ συμμετείχε με τους: Γιαγκουλίδου Κων/να, Γυφτοπούλου Μαρία,  Καμπούρη Γεωργία και τον Κορδάτο Γεράσιμο ο οποίος έτρεξε την απόσταση με τεχνητό μέλος. Τερμάτισαν  όλοι υγιείς και πάρα πολύ ικανοποιημένοι με τις επιδόσεις τους, ενώ μόλις ένας εγκατέλειψε ταλαιπωρούμενος από ίωση λίγα μέτρα πριν τον τερματισμό. Ο σύλλογος θέλει να εκφράσει δημόσια τα συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια τους, αναγνωρίζοντας ότι ίσως είναι καιρός να διοργανωθεί ένας αγώνας και στην πόλη μας η οποία διαθέτει πολύ όμορφες διαδρομές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.