Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Η υλικοτεχνική υποδομή της ΣΤΕΓ Φλώρινας


Αναγκαία διευκρίνιση
Σε πρόσφατη επερώτηση του ΣΥΡΙΖΑ προς τον Υπουργό Παιδείας με θέμα το Σχέδιο Αθηνά για την Ανώτατη Εκπαίδευση και την προτεινόμενη μεταφορά των Τμημάτων Φυτικής και Ζωικής Παραγωγής του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης στο ΤΕΙ Δ. Μακεδονίας, στη Φλώρινα, διαβάζουμε:
«Είναι προφανές ότι η Φλώρινα, όπως και οι Σέρρες, δεν έχουν τα απαραίτητα ιδιόκτητα κτήρια και την υλικοτεχνική υποδομή για να υποδεχτεί τους χιλιάδες νέους φοιτητές του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης».
Ο ισχυρισμός ότι η ΣΤΕΓ Φλώρινας δεν διαθέτει την απαραίτητη υλικοτεχνική υποδομή είναι ανακριβής και αυτό μπορεί να πιστοποιηθεί, αρχικά με μια διαδικτυακή περιήγηση στις ηλεκτρονικές σελίδες των τμημάτων.
Φυσικά, με μεγάλη χαρά, μπορούμε να ξεναγήσουμε όποιον ενδιαφέρεται να διαπιστώσει δια ζώσης ότι οι δυνατότητες εκπαίδευσης φοιτητών στη Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας Φλώρινας είναι εξαιρετικές.

Κατερίνα Μέλφου
Αν. Καθηγήτρια
Τμήμα Εμπορίας & Ποιοτικού Ελέγχου Αγρ. Προϊόντων
Γραμματέας της Ν.Ε. ΔΗΜΑΡ Φλώρινας
Μέλος της Περιφερειακής Επιτροπής ΔΗΜΑΡ Δ. Μακεδονίας

1 σχόλιο:

  1. Πράγματι η «αναγκαία διευκρίνιση» απαιτεί αναγκαστικά και τους κομματικούς τίτλους της ΔΗΜΑΡ στην υπογραφή. Σκληρή η επιστήμη της σημειολογίας…. Πως αλλιώς όμως να «διευκρινίσει» ή να δικαιολογήσει κανείς την τερατογένεση της συγκυβέρνησης του Μνημονίου και στα ΑΕΙ –ΤΕΙ, όταν μάλιστα συμβάλει σ’ αυτήν δια της ψήφου των βουλευτών του κόμματός της;
    Τις εγκαταστάσεις και τους χώρους τους γνωρίζουμε καλά και «παιδιόθεν», άρα δε χρειαζόμαστε ξενάγηση. Μακάρι να ανθίσει η πόλη μας σε πνευματικό – γνωστικό – αναπτυξιακό και οικονομικό πεδίο, με χιλιάδες φοιτητές, επισκέπτες των οικογενειών τους κ.ο.κ.
    Προτείνουμε λοιπόν:
    1. Η ΔΗΜΑΡ να μην ψηφίσει το σχέδιο «Αθηνά».
    2. Η Περιφερειακή Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ να παραιτηθεί σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την κατάργηση του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.
    3. Η κυρία Μέλφου να υποστηρίξει μαζί με το ΣΥΡΙΖΑ –ΕΚΜ την απόσυρση του σχεδίου «Αθηνά».
    Ας κλείσουμε με «τίτλους»…
    Τάσος Τσαούσογλου
    Οικονομολόγος
    Γραμματέας Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ –ΕΚΜ Φλώρινας
    Μέλος της Κ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ
    Υ.Γ. Κρίμα που αναγκάζομαι να απαντήσω με αυτόν τον τρόπο, αλλά οι φυσικές επιστήμες λένε ότι κάθε «δράση» γεννά «αντίδραση»

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.