Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Συμμετοχή του προέδρου των Φασολοπαραγωγών «Οι Πρέσπες» σε σύσκεψη για τις ζημιές στις καλλιέργειες φασολιού


Ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού Φασολοπαραγωγών «οι Πρέσπες» κ. Αντώνης Δημητρόπουλος, συμμετείχε σε σύσκεψη με αντικείμενο τις ζημιές που προκλήθηκαν λόγω του καύσωνα σε καλλιέργειες φασολιού, κατά το στάδιο της ανθοφορίας ή στο αρχικό στάδιο της καρπόδεσης.
Τη σύσκεψη συνεκάλεσε ο αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάξιμος Χαρακόπουλος και συμμετείχαν οι Βουλευτές Κοζάνης Γ. Κασαπίδης και Μιχ. Παπαδόπουλος, Καστοριάς κα Μαρία Αντωνίου, ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ Θ. Σαρρής, ο Δήμαρχος Ορεστίδος Π. Κεπαπτσόγλου, ο πρόεδρος της ΕΑΣ Καστοριάς Αρ. Αμοιρίδης.
Από την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας συμμετείχαν εκτός του συνεταιρισμού μας, ο βουλευτής Φλώρινας Ευστ. Κωνσταντινίδης, ο Δήμαρχος Πρεσπών Βασίλειος Τσέπας, ο πρόεδρος του συνεταιρισμού «Πελεκάνος» Ν. Στεργίου και ο πρόεδρος ΤΟΕΒ Πρεσπών Μιχ. Ναλπαντίδης. 
Στη σύσκεψη τέθηκαν τα προβλήματα που προέκυψαν στη φετινή παραγωγή και ο αναπληρωτής Υπουργός διαβεβαίωσε τους συμμετέχοντες πως, θα δοθούν στους παραγωγούς οι αποζημιώσεις που τους αντιστοιχούν. Σημείωσε ότι θα πρέπει πρώτα να ολοκληρωθεί η διαδικασία καταγραφής των ζημιών από τον ΕΛΓΑ.
Στην Πρέσπα αναμένεται να αρχίσει η καταγραφή των ζημιών, από τις 10 Αυγούστου.
ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΦΑΣΟΛΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ « ΟΙ ΠΡΕΣΠΕΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.